Fysik

Varmemængde

10. december 2019 af Larxx - Niveau: B-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2019 af janhaa

b)

\Delta U=Q + W


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2019 af peter lind

b) A = 0


Svar #4
10. december 2019 af Larxx

#3

b) A = 0

Nu mangler jeg bare den sidste spørgsmål, vel bare det samme svar næsten som  b 


Svar #5
10. december 2019 af Larxx

 473,15 K - 293,15 K= 180


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2019 af janhaa

#4
#3

b) A = 0

Nu mangler jeg bare den sidste spørgsmål, vel bare det samme svar næsten som  b 

\Delta U = Q+W = Q+0=Q=\Delta E


Skriv et svar til: Varmemængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.