Matematik

noget jeg har overset

15. december 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

hvordan kommer man frem til det jeg har market med gul 


Svar #1
15. december 2019 af bokaj123

jeg har det lige inden den gule markering :)


Svar #2
15. december 2019 af bokaj123

fik det her svar: n is a function of a. Then you combine the two coefficient of the two A’s (1 and the fraction) to get the last equality


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2019 af StoreNord

Det er for svært at læse dine kragetæer.


Svar #4
15. december 2019 af bokaj123

ja sry, det er ikke engang mine.... har selv problemer med det ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2019 af StoreNord

Hvis de A-er læreren omtaler er de kruseduller jeg har markeret med grå firkanter, kan de sættes uden for en parentes. Inde i parentesen skal der så stå:  (1+brøken)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2019 af StoreNord

glemte billedet....


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2019 af StoreNord

-


Svar #8
15. december 2019 af bokaj123

tror de kruseduller er psi Ψ


Svar #9
15. december 2019 af bokaj123

og det der ligner u er et n men ja, det er sgu træls at gætte sig frem til...


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. december 2019 af StoreNord

-


Svar #11
15. december 2019 af bokaj123

det er de a'er


Svar #12
15. december 2019 af bokaj123

#5 hvordan ser det ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #13
15. december 2019 af StoreNord

A\cdot(1+\frac{1-\sigma}{\phi +\sigma})


Brugbart svar (0)

Svar #14
15. december 2019 af StoreNord

Mon det her lykkes?

Vedhæftet fil:svg.doc

Svar #15
15. december 2019 af bokaj123

men i nævneren står der jo (ψ+1)/(ψ-σ)  *a


Brugbart svar (0)

Svar #16
15. december 2019 af StoreNord

Jeg beder dig jo ikke om at ændre brøken.

a'et står vel ikke i nævneren, men udfor brøkstregen.


Svar #17
15. december 2019 af bokaj123

#0 er løsning (markeret med gult)

 (ψ+1)/(ψ-σ)  *a

hvilket ikke helt ligner #13 - eller tager jeg fejl?


Brugbart svar (0)

Svar #18
15. december 2019 af StoreNord

Endelig lykkes det mig at sende mit redigerede .png billede.Skærmbillede fra 2019-12-15 15-36-55.pngJeg tror, at din lærer referer til de med gråt markerede tegn som A.
Har jeg ret i dèt?


Svar #19
15. december 2019 af bokaj123

ja


Brugbart svar (0)

Svar #20
15. december 2019 af StoreNord

#17
Det kan godt komme til at ligne.
       1+\frac{1-\sigma}{\phi +\sigma}=\frac{\phi +\sigma}{\phi +\sigma}+\frac{1-\sigma}{\phi +\sigma}=\frac{\phi+\sigma+1-\sigma }{\phi+\sigma}=\frac{\phi +1}{\phi+\sigma}


Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.