Matematik

funktioner af to variable HASTER

16. december 2019 af raqu4 - Niveau: A-niveau

hej, jeg mangler kun opg. c og jeg ved ikke hvordan jeg skal lave det.

på forhånden taak

Vedhæftet fil: lll..png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2019 af mathon

                    \small \small \begin{array}{llllll}\mathbf{c)}&\textup{randkurve:}&0.1x^2-0.8x+0.1y^2=0.9\\\\ &&x^2-8x+y^2=9\\\\ &&(x-4)^2-16+y^2=9\\\\ &&(x-4)^2+(y-0)^2=25\\\\ &\textup{cirkelligning:}&(x-4)^2+(y-0)^2=\mathbf{{\color{Red} 5}}^2 \end{array}


Skriv et svar til: funktioner af to variable HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.