Matematik
Afrund - matematik
01. januar 2020 af
annonym368 (Slettet)
-
Niveau: 10. klasse
Afrund dette tal til nærmeste 100
(36 739)
Hvordan gør jeg det?
(36 739)
Hvordan gør jeg det?
Svar #1
01. januar 2020 af Eksperimentalfysikeren
Du prøver at erstatte de to sidste cifre med nuller. Derefter lægger du 100 til. Så har du to tal, der begge ender på 00. Hvilket af dem ligger nærmest det tal, du startede med?
Svar #2
01. januar 2020 af xxMathiasxx (Slettet)
36739 = 36700
36700+100=36800
36700 ligger tættest på 36739.
36700+100=36800
36700 ligger tættest på 36739.
Skriv et svar til: Afrund - matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
