Matematik

Procent - matematik

02. januar 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Gør tallet 25% mindre

A. 200

Skal jeg så finde 25% af 200?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2020 af ringstedLC

Ja og trække resultatet fra 200.

Eller:

\begin{align*} \frac{200\cdot (100-25)}{100} &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2020 af Mathias7878

Du kan eventuelt også bare gange 200 med 0.75, da det svarer til en reducering på 25 %.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2020 af AMelev

En tredje måde at skrive det på: 200 - 25% af 200 = 200 - 25%·200 = 200 - 0.25·200 = ...


Skriv et svar til: Procent - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.