Matematik

trigonometriske funktioner

03. januar 2020 af AnneSoffia - Niveau: A-niveau

Nogen der ved hvordan man kan bedømme trigonometriske funktioner passer tit givet data uden brug af R^2 værdi? Kan man lave residualplot over datasættet eller kan man kun dette ved lineære funktioner..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2020 af peter lind

R2 værdien fortæller kun noget om hvor lineær funktionen er, så den kan ikke bruges.

Du kan godt lave et residualplot.Det er faktisk en udmærket ide.

Du kan også se på den gennemsnitlige værdi af kvadratet på residualerne


Svar #2
03. januar 2020 af AnneSoffia

Ved du hvordan jeg finder den gennemsnitlige værdi ud fra den vedhæftede fil, laver nemlig regressionen i logger pro og synes det er lidt svært at tolke hvordan jeg skal aflæse værdien af hhv. A, B, C og D


Svar #3
03. januar 2020 af AnneSoffia

altså vil gennemsnitsværdien for A så være 52,41?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2020 af peter lind

Jeg må vide noget mere om de data herunder hvor mange der er


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. januar 2020 af peter lind

A = 109,1

B= 0,5252

C =   o.s.v


Skriv et svar til: trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.