Matematik

Funktioner af to variable - hjælp til ligning

14. januar 2020 af inneedofhelp123 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder med nogle opgaver omhandlende funktioner af to variable. Jeg forstår ikke, hvad man skal gøre i denne opgave: "Løs ligningen f(x,4)=1, og forklar den grafiske betydning af løsningerne."

Jeg har løst ligningen og fået løsningerne (-√15) +4 og (√15) +4. Hvad betyder disse? Når jeg tegner dem ind som grafer, får jeg to vandrette linjer med ca. 7,8 i afstand imellem dem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2020 af Anders521

#0 Kom med hele opgaven


Svar #2
14. januar 2020 af inneedofhelp123

#1

#0 Kom med hele opgaven

Her :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2020 af Anders521

# 2

Mht c) Du har at f(x,4) = 1 ⇔ 8x = x2 + 1. 


Skriv et svar til: Funktioner af to variable - hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.