Matematik

Beregn brøk og decimaltal

15. januar 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

 Beregn 10 − 5  som brøk og som decimaltal 
                      7 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2020 af Mathias7878

10-\frac{5}{7} = \frac{70}{7}-\frac{5}{7} = \ ?

10 - \frac{5}{7} = 10-0.71428 = \ ?

- - -

 

 


Svar #2
15. januar 2020 af Mettes3

Yes tak :) fandt ud af det:)

Skriv et svar til: Beregn brøk og decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.