Matematik

indekstal

17. januar 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe mig med det nederste soærgsmål i opgave a? bestem prisen for en bestemt....


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} \textup{pris januar 2017}&\left ( \textup{kr}\; 129 \right ) \cdot \frac{81}{87}\end{array}


Svar #3
17. januar 2020 af carolinesvanee

Jeg forstår kun at du bruger 129 kan du ik forklarer hvorfor du bruger de andre tal osm du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2020 af mathon

...indekstalle aflæser du i diagrammet

                                jan 2015    87

                                jan 2017    81


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.