Matematik

Vektorfunktioner

21. januar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave:

En vektorfunktion er givet ved parameterfremstillingen: s(t)=\binom{t^2-4}{t^3+2t^2-3t}

Vi har sildebenet:

t: -3, -2, -1, 0, 1, 2

x(t): 5

y(t): 0

a. Bestem forskrifterne for koordinatfunktionerne x(t) og y(t)

b. Bestem uden CAS, de manglende koordinater i tabellen i margenen.


Svar #1
21. januar 2020 af Lei20 (Slettet)

Kan det passe, at det er:

x(t) = t^2-4

y(t) = t^3 + 2t^2 - 3t


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2020 af peter lind

Ja. Det er korrekt


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.