Matematik

Opgave 11

26. januar 2020 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogle der kan hjælpe med svaret på den sidste her? Jeg har prøvet at finde ud af det? Men det er aldrig rigtig? Jeg ved godt det ikke er 72, nogle der kan give svar
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af StoreNord

Når b=6, skal du trække 2*6 fra 48.
Det gir 36, som er a².
Så er a=6.
Og 2a*b er 2*6*6 = 72     du havde altså ret!


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2020 af AMelev

Jeg er uklar på, hvad dit problem er. Resultaterne er rigtige, men det fremgår jo ikke, hvordan de er "fremtryllet".
                                 

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Opgave 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.