Matematik

Gaffelforskrift

26. januar 2020 af shar0266 - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe mig med denne  opgave:)

Opgave b

TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af AMelev

               

x = antal kørte km og f(x) = pris (kr.)

Når 0 ≤ x ≤ 300 er prisen 1200 kr.
Når x > 300 koster det yderligere 1.30 kr for hver km, der overstiger 300, så her er
f(x) = 1.30·(x - 300) + 1200


Svar #2
26. januar 2020 af shar0266

Mange tak:) sætter jeg pris på

Skriv et svar til: Gaffelforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.