Matematik

Ensviklede trekanter

08. februar 2020 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan fortælle om svaret passer med at være 24, da målestokforholdet er 1:3?

Vedhæftet fil: Mat A.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2020 af Mathias7878

Ja, det er korrekt. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{6}{18}=\frac{1}{3} &= \frac{8}{|A_1B_1|} \\ |A_1B_1| &= \frac{8\cdot 3}{1} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Ensviklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.