Matematik

Vektorfunktion

12. februar 2020 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftet opgave?

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2020 af peter lind

Hvad er du i tvivl om ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{llll}&\overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{pmatrix} -2t\\ 0.3t^2+0.4t-1 \end{pmatrix}\\\\&\overrightarrow{s}{\, }'(-3)=\begin{pmatrix} -2\cdot (-3)\\ 0.3\cdot (-3)^2+0.4\cdot( -3)-1 \end{pmatrix} =\begin{pmatrix} 6\\ 0.5 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #3
12. februar 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Det er spørgsmål c jeg har problemer med


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2020 af mathon

c)

      Indtegn retningsvektoren i P-3 og bestem gennemløbsretningen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2020 af peter lind

Hvis vektorens x og y koordinater er positive bevæger den sig skråt opad til højre, Hvis koordinaterne er negative går den modsat


Svar #6
12. februar 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Jeg har bestemt skæringspunkterne med x og y - aksen. Kan dette bruges til at bestemme hvilken retning parameterkurven forløber?


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. februar 2020 af peter lind

Det kan det ikke


Svar #8
12. februar 2020 af MARIOO123 (Slettet)

kan du guide mig frem? eventuelt en fremgangsmåde?? er lost


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. februar 2020 af peter lind

Se #4 og #5


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.