Matematik

eksponentialfunktion

17. februar 2020 af Zuqi - Niveau: B-niveau

Sidder lige fast i denne opgave, og har brug for hjælp :=)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2020 af xbxlxcaa


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2020 af mathon


Svar #3
17. februar 2020 af Zuqi

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. februar 2020 af mathon

                     \small \small \begin{array}{lllll}&\frac{56k}{7k}=a^{8-5}\\\\&2^3=a^3\\\\&a=2\\\\&y=b\cdot 2^x\\\\\\&7k=b\cdot 2^5\\\\&b=\frac{7}{32}k\\\\\textup{dvs}\\&y=\frac{7}{32}k\cdot 2^x\\\\\\b)\\&14=\frac{7}{32}k\cdot 2^0\\\\&k=14\cdot \frac{32}{7}\\\\&k=64 \\\\&f(x)=14\cdot 2^x\end{array}


Skriv et svar til: eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.