Fysik

formula unit

17. februar 2020 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan forklar mig følgende opgave 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

M = 95,2 g/mol

M=m/n

n= m/M = 28,4/95,2 mol = 0,3 mol

formula units;

6,022*10^{23}*0,3\,


6,022*10^{23}*0,3 = 1,796*10^{23}


Skriv et svar til: formula unit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.