Matematik

stamfunktion

17. februar 2020 af isaira - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x)=3x+4

Gør rede for, at funktionen g(x)=3/2x^2+4x+3 er en stam funktion til f.

Bestem integral fra 0 til 2 f(x)dx

På forhånd tak for hjælpen...


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

g'(x)=f(x)

I=\frac{3}{2}x^2+4x+3|_0^2=(6+8+3)-3=14


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2020 af StoreNord

=[3/2x^2+4x+3]02 =(3/2·2^2 + 4·2+3)-(3/2·0^2+4·0+3)


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.