Matematik

Vektor

17. februar 2020 af Selma764 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

har brug for hjælp til denne opgave


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

(4,3) + (4,2) + (t, 0) = (15, 5)

8+t = 15

t = 7

og 

3+2 = 5

ok


Svar #2
17. februar 2020 af Selma764 (Slettet)

tusind tak:))))


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.