Matematik

sandsyndlighed

18. februar 2020 af yessin8 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til opgav b og c 

Det ville være en kæmpe hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2020 af janhaa

a) p = 0,1

b) G_1=-5*0,6+4*0,2+5*0,1+20*0,1=0,3\,(kr/spill)

c)

G_2=1=-1,7+0,1x\\ x=27\,(kr)


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2020 af ringstedLC

#2 c): Ups.

\begin{align*} \text{Indtjening}=-G_n\Leftrightarrow G_n &= -\text{Indtjening} \\ G_2 &= -1 \\-1 &=-1.7+0.1\cdot Gev_D \\ Gev_D &= 7 \text{ kr} \end{align*}


Svar #4
18. februar 2020 af yessin8 (Slettet)

Tusind tak, men jeg forstår ikke helt C hvor kommer de 1,7 fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2020 af ringstedLC

Besøg linket i #1 og glem #2 og #3.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hej. Jeg får brug for hjælp med min blog af tag gaden tilbage forstår ikke hvad jeg skal starte med at skrive

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. februar 2020 af ringstedLC

#6: Lad nu være med at skrive dine spørgsmål i andres tråde.


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Polly bor i Hirtshals. En by, hun ikke føler sig hjemme i. Den er ligesom for lille. Også selvom hun har veninde Kat, er glad for sit arbejde på Fisken, og hver får madpakke med af sin farmor, der bor i nabohuset.

Eller skal den have lidt mere

Skriv et svar til: sandsyndlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.