Matematik

Sandsynlighed

11. februar 2020 af hansjens3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

søger hjælp og forklaring til denne opgave

tusind takkk


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2020 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
11. februar 2020 af hansjens3 (Slettet)

Hej. Ja det kan du have ret i, jeg vil faktisk helt basalt have hjælp til opgave 1, jeg ved ikke hvordan jeg skal starte på den


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2020 af Soeffi


Svar #4
11. februar 2020 af hansjens3 (Slettet)

jeg har fundet ud af regne a ud, men kan ikke finde ud af C


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2020 af ringstedLC

a) Summen af sandsynlighederne for mulige udfald:

\begin{align*} P(A)+P(B)+P(C)+P(D) &= 1 \\ P(C) &=1-(P(A)+P(B)+P(D)) \end{align*}

b) Gevinststørrelse G i snit pr. spil:

\begin{align*}G &= P(A)\cdot Gev_A+P(B)\cdot Gev_B+P(C)\cdot Gev_C+P(D)\cdot Gev_D \\ G&= \;? \end{align*}

c) GevD for fortjeneste på 1 kr. pr. spil:

\begin{align*}G_1 &= -1 \\ P(A)\cdot Gev_A+P(B)\cdot Gev_B+P(C)\cdot Gev_C+P(D)\cdot Gev_D &= -1 \\ P(D)\cdot Gev_D &= -1-(P(A)\cdot Gev_A+P(B)\cdot Gev_B+P(C)\cdot Gev_C) \\ Gev_D &= \frac{-1-(P(A)\cdot Gev_A+P(B)\cdot Gev_B+P(C)\cdot Gev_C)}{P(D)} \end{align*}


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.