Matematik

Potensfunktion

19. februar 2020 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

hey, nogle der kan hjælpe med dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2020 af mathon

For en potensfunktion
gælder:
                      \small \begin{array}{llll}a)\\&1+r_y=(1+r_x)^a\\\\&1+r_y =1.30^{0.85}\textup{ ...}\\\\\\\\b)\\&1+r_x=(1+r_y)^{\frac{1}{a}}\\\\&1+r_x=1.30^{\frac{1}{0.85}}\textup{ ...} \end{array}

                                  


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.