Matematik

det haster

21. februar 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hej er der en der kan hjælpe mig med denne opgave i matematik, da jeg simpelthen ingen noter har til sådan slags opgaver..
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llll}a)\\&\textup{efter 3 sekunder:}&h(3.0)=200-6.0\cdot 3.0+27.5\cdot \left ( 2.72^{-1.61\cdot 3.0}-1 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#0

Hej er der en der kan hjælpe mig med denne opgave i matematik, da jeg simpelthen ingen noter har til sådan slags opgaver..
 

Du sætter blot 3 ind på x-plads 


Svar #4
21. februar 2020 af carolinesvanee

tak det prøver jeg lige


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2020 af StoreNord

#0
Hvad skal du med noter? Du kan da bare bruge Geogebra.


Skriv et svar til: det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.