Matematik

Vektorer

26. februar 2020 af nikolaistefans (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet en opgave, jeg gerne vil have hjælp til.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af peter lind

Hvad er problemet ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2020 af mathon

                                     \small \begin{array}{lllll}&\begin{vmatrix} 7 &t \\ 3& 6 \end{vmatrix}=30 \end{array}


Svar #4
26. februar 2020 af nikolaistefans (Slettet)

#2

Hvad er problemet ?

Fatter ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2020 af mathon

                                   \small \small \begin{array}{lllll}&\begin{vmatrix} 7 &t \\ 3& 6 \end{vmatrix}=30\\\\&7\cdot 6-3\cdot t=30 \end{array}              


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.