Matematik

Er det rigtig regnet ud

26. februar 2020 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En lineære sammenhæng er givet ved y=-2x+5

Bestem y når x=2.5

Er det korrket udregnet

y=-2x+5

y=-2*2.5+5

y=10

Eller hvordan regnes den ud 

Please


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af ringstedLC

Nej, - 2 gg 2.5 =


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af AMelev

Prøv at tjekke -2*2.5+5 på din lommeregner. Gav det 10?


Skriv et svar til: Er det rigtig regnet ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.