Matematik

Isoler a

27. februar 2020 af GHJ789 - Niveau: B-niveau

Hvordan isolere jeg a?

2=8a


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2020 af peter lind

tag logaritmen på begger sider af lighedestegnet


Svar #2
28. februar 2020 af GHJ789

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2020 af mathon

eller
                              \small \begin{array}{llll}&2=8^a\\\\&2^1=\left (2^3 \right )^a\\\\&2^1=2^{3a}\\\\&1=3a\\\\&a=\frac{1}{3} \end{array}


Skriv et svar til: Isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.