Matematik

Hjælp til indekstal

27. februar 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg ved ikke helt hhvordan jeg løser disse opgaver :( nogen som kan hjælpe? (bilag)


Svar #1
27. februar 2020 af Ladora (Slettet)

Har fundet svar til a), som er 12.81 fordi 

91.1/9 = 129.7/x     --->  [[x = 12.81339188]]


Svar #2
27. februar 2020 af Ladora (Slettet)

Har også fundet b) som er 4% fordi

12.81 = 9*(1 + r)^(2019 - 2010);
                             "(->)"

                     [[r = 0.04000174722]]


Skriv et svar til: Hjælp til indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.