Matematik

Cirkler i koordinatsystem

29. februar 2020 af Maze12 - Niveau: A-niveau

Jeg har siddet med denne opgave i et stykke tid og har ikke helt kunne finde ud af hvordan man løser den. Håber der er nogle af jer der ude der ved hvordan man gør. jeg må gerne bruge hjælpemidler til opgaven. 

Opgaven har jeg lagt ind under filer.

Vedhæftet fil: Opgave 10.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. februar 2020 af mathon

             \small \small \begin{array}{llll} &A(-5.41521,3.59521)\textup{ og }B(-2.06697,6.16260)\\\\\textup{Beregn }\left | AB \right | \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. februar 2020 af AMelev

                     

a) FS side 14 (73)

b) Benyt dit CAS-værktøj til at bestemme skæringspunkterne A og B mellem C1 og C2 ved at løse de to cirkelligninger mht x og y.
Bestem derefter |AB| FS side 14 (69).
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2020 af mathon

detaljer:

        \small \small \small \begin{array}{llll}&C_1\textup{:}\quad x^2+y^2=6.5^2\\\\&C_2\textup{:}\quad (x+6.28)^2+(y-8.19)^2=21.86\\\\\textup{sk\ae ring i 2. kvadrant}\\\textup{kr\ae ver:}&(x+6.28)^2+(\sqrt{6.5^2-x^2}-8.19)^2=21.86\\\textup{da }y>0\\\\&\textup{solve}\left ((x+6.28)^2+(\sqrt{6.5^2-x^2}-8.19)^2=21.86 ,x\right )\mid x<0 \end{array}


Skriv et svar til: Cirkler i koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.