Matematik

Sandsynlighed

01. marts 2020 af mikkel981 - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg sidder og øver mig til det, jeg er dårligst i matematik nemlig sandsynlighedsregning. Nogen der kan hjælpe med opgaven, som er vedhæftet?

Vedhæftet fil: sand 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2020 af AMelev

                           
a) Hvis vi forudsætter, at mønten er "ærlig", har plat og krone samme sandsynlighed.
Dvs. P(plat) = P(krone) =½

b) Sandsynlighed for en hændelse, se FS side 40 (238) & (239)
Ø er den umulige hændelse P(Ø) = 0
{plat,krone} = U er den sikre hændelse P(U) = 1

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #2
01. marts 2020 af mikkel981

Hmm.
Forstår ikke helt hvorfor svaret til b) er 1.

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2020 af Mathias7878

P(plat,krone) betyder, hvad er sandsynligheden for enten at få plat eller krone (du skal læse kommaet som eller). Den er jo klart 1, da man ikke kan få andet end plat eller krone. 

- - -

 

 


Svar #4
01. marts 2020 af mikkel981

Ah jeg er med nu, tak :).

Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.