Matematik

algebra

02. marts 2020 af hma98 - Niveau: C-niveau

har jeg udregnet det her rigtigt?

3a+(4b−5)+2(3−a)

3a+4b-5+6-2a

1a+4b+12


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2020 af ringstedLC

\begin{align*} 3a+4b-5+6-2a &= 3a-2a+4b-5+6 \\ &=a+4b+\,... \end{align*}


Svar #2
02. marts 2020 af hma98

+ 11


Svar #3
02. marts 2020 af hma98

tak tænkt at det var fejlen


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2020 af ringstedLC

#2: Det mener du ikke...

\begin{align*} -5+6 &=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2020 af AMelev

#0 Brug dit CAS-værktøj til tjek.


Skriv et svar til: algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.