Fysik

Isolering af alfa

03. marts 2020 af studineM - Niveau: B-niveau

Hejsa!

Jeg har denne formel hvori jeg skal isolere alfa, men jeg ved ikke helt hvordan jeg gør det :)

Håber i kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Isolering af alfa.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af PeterValberg

dividér med R0
subtraher 1
dividér med (T-T0)

\alpha=\frac{\left(\frac{R}{R_0}-1 \right )}{T-T_0}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. marts 2020 af studineM

Tusind tak!


Skriv et svar til: Isolering af alfa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.