Matematik

varians og expected value

08. marts 2020 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

har 2 variable h1 og h2

E(h1) = 89,2 cm  , var(h1) = 2 cm

E(h2) = 38,2 cm     , var(h2) = 1 cm

nu skal jeg lave disse tal om til mm (går ud fra jeg bare kan gange med 10 i den forventede værdi, men er lidt i tvivl med variansen...


Skriv et svar til: varians og expected value

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.