Matematik

Opgave med funktioner af to variable

09. marts 2020 af Mille9032 - Niveau: A-niveau

For en funktion f af to variable oplyses, at 

f_x_x''(x,y)=6x,f_y_y''(x,y)=24y^2 og f_x_y''(x,y)=0

Det oplyses, at P(2,-1.8) er et stationært punkt for f.

a) Bestem arten af P.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2020 af peter lind

se øverst side 34 i din formelsamling


Skriv et svar til: Opgave med funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.