Matematik

Hjælp med sorkastisk variabel

10. marts 2020 af EmilLønne (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med b) i denne opgave? Er virkelig gået i stå med denne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2020 af peter lind

Din profil stemmer vist ikke. Få den rettet

Brug dit CAS værktøj. Til a har du formodentlig også en bog eller formelsamling, hvor det står


Svar #3
10. marts 2020 af EmilLønne (Slettet)

Min profil er rettet, jeg kan ikke finde noget i mine bøger


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2020 af peter lind

så brug dit CAS værktøj


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. marts 2020 af janhaa

a)

\mu=np=42\\ \sigma^2=np(1-p)=12,6\\ \sigma=3,55

P(\mu -\sigma< X <\mu+\sigma)=P(38,45<X<45,55)=G(1)-G(-1)=2G(1)-1=0,6825

b)

P(X\leq k)> 0,4 \leq 1-0,4 \leq 0,6\\ k=0,255


Skriv et svar til: Hjælp med sorkastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.