Matematik

sandsyndlighed

12. marts 2020 af Sofielarss (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har virkelig brug for hjælp til denne opgave og den skal besvares inden imorgen 12:00. EN sød sjæl som vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2020 af janhaa

\mu=np=26,67\\ \sigma^2=8,89\\ \sigma=3,0


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2020 af janhaa

P(X\leq 19)=G(\frac{26,67-19}{3})=G(2,56)=0,995


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2020 af sufian78 (Slettet)

er A ikke 0,0025?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2020 af AMelev

#0 Da normalfordelingen ikke er pensum på B-niveau, er det ikke så smart ar bruge den.

         
X = Antal af de 20 personer, der består riffelprøven. X ~ b(20,79%)
Se FS side 31 (185), (186) & (188) eller benyt dit CAS-værktøj.

a. P(X = 10) = ....

b. P(X = 20) = ....

c. P(X ≥ 1) = 1 - P(X = 0) = .....                     P(X ≥ 1)  kan beregnes direkte med CAS.


Skriv et svar til: sandsyndlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.