Matematik

sandsyndlighed

12. marts 2020 af Sofielarss (Slettet) - Niveau: B-niveau

heej, en som kan forklarer denne opgave for mig, kan ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af Capion1

Skærmbillede 2020-03-12 kl. 22.40.35.png

1)      \sum_{i=0}^{19}\binom{40}{i}\cdot \left ( \frac{2}{3} \right )^{i}\cdot \left ( \frac{1}{3} \right )^{40-i}

2)       Fjern sigma i 1) og sæt i = 21

3)      Sæt grænserne for sigma i 1) til 25 og 40


Skriv et svar til: sandsyndlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.