Geografi

Forklaring på ordet 'Befolknings ligningen'

13. marts 2020 af 12345tyskhjælp - Niveau: 8. klasse

Hvad betyder ordet 'Befolknings ligningen'? Kunne ikke finde en forklaring på ordet nogen steder


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af Moderatoren

Måske hjælpe det, hvis du skriver det i ét ord?

Befolkningsligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)

B1 = B0 + (F - D) + (I - U)

B0 = befolkningstallet ved udgangspunktet

B1 = befolkningstallet ved senere måling

F = antal fødte i perioden

D = antal døde i perioden

I = antal indvandrede i perioden

U = antal udvandrede i perioden


Skriv et svar til: Forklaring på ordet 'Befolknings ligningen'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.