Matematik

Trigonometri

15. marts 2020 af OKM (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken fremgangsmåde skal man bruge til løsningen af opg. a og b? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2020 af Anders521

# 0

Her kan du bruge formelsamlingen nr. (33), da længden af den hhv. hosliggende katete og hypotenuse er givet. 


Svar #2
15. marts 2020 af OKM (Slettet)

hvilken formelsamling?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2020 af Anders521

# 2

Formelsamlingen for HTX. Hvis din lærer ikke har udleveret den kan du finde den på nettet. Brug søgeordene

"uvm formelsamling mat a htx"


Svar #4
15. marts 2020 af OKM (Slettet)

Får svaret til 0,35. Er det korrekt gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2020 af ringstedLC

Nu er der jo mange udregninger, der giver 0.35. Vi kan derfor ikke vide, om det er gjort korrekt.

a)

\begin{align*} \cos(\angle C) &= \frac{\text{hosl.}}{\text{hyp.}} \\ \angle C &= \cos^{-1}\left (\frac{|CF|}{|CE|} \right ) \\ \angle C &= \;?^{\,\circ} \end{align*}


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.