Matematik

PLEASE HJÆLP!!!

15. marts 2020 af jhgfds (Slettet) - Niveau: B-niveau

SE FIL OG PLEASE HJÆLP EVT GIV SVAR

Vedhæftet fil: matemati.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2020 af peter lind

Hvad har du problemer med og hvilken af opgaverne er det


Svar #2
15. marts 2020 af jhgfds (Slettet)

alle


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2020 af peter lind

Det er noget ubestemt.

1.

a) modstanden er f(v) = k*v2 Indsæt de opgivne værdier for at finde k

b) beregn f(90)

c) Løs ligningen f(v) = 196

2.

a) Brug dit CAS værktøj

b) aflæs rapporten i dit CAS værktøj

c) Se dit resultat

d)Find f(0,7)

e) løs ligningen f(t) = 500


Svar #4
16. marts 2020 af jhgfds (Slettet)

et mere præcist svar?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2020 af peter lind

Du må være mere præcis. Hvad forstår du ikke ved for eks. 1 a)


Svar #6
16. marts 2020 af jhgfds (Slettet)

har lavet opg 1

og altså i opgave 2 har jeg lavet både a og b

men i d forstår jeg ikke helt hvad spørgsmålet betyder, og hvad jeg skal svare

og i c skal jeg så skrive 0,7=487,6395 x1,9879  (den forskrift jeg fik i a) også bare beregne det

også gøre det samme i e, men med 500


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. marts 2020 af peter lind

c) Du skal bare svarer at om resultaterne er i overensstemmelse med teorien og begrunde det Vedlæg evt. rapporten fra dit CAS værktøj

d) du ar formodentlig fået  f(x) = .487,6395 x1,9879x Hvis det er rigtig skal du sætte x=0,7 og regne det ud

e) Løs ligningen f(x) = 500

NB x er tiden y=f(x) er faldvejen


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.