Matematik

Hjælp

15. marts 2020 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse

Hvad er det sidste hvis gennemsnittet er 6

10, 5, 5, 6 4, 5 (?)


Svar #1
15. marts 2020 af Lukassssssss

#0

Hvad er det sidste hvis gennemsnittet er 6

10, 5, 5, 6 4, 5 (?)

   
Et observationssæt har fire observationer.
Typetal 4
Mindsteværdi 2
Gennemsnit 4
Skriv observationerne efter størrelse. Start med det mindste tal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2020 af ringstedLC

#0:

\begin{align*} \frac{10+5+5+6+4+5+x}{7} &= 6 \\ 10+5+5+6+4+5+x &= 6\cdot 7 \\ x &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.