Matematik

Hypotese

18. marts 2020 af ali67 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for at opstille en nulhypotese og binomialtest


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af peter lind

a) nulhypotese: mønten er ærlig

b) binomialfordeling n = 110 , p=0,5

find hvad p(X<50) er


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2020 af AMelev

X = antal krone p = P(krone)                   X ~ n(110,p)

a) H0: Mønten er ærlig, dvs. p = 50%

b) Testet er dobbeltsidet, da både for få og for mange krone er kritiske for hypotesen.
Samme fremgangsmåde som i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1944690.


Skriv et svar til: Hypotese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.