Matematik

statistik

18. marts 2020 af ali67 (Slettet) - Niveau: B-niveau

EN som kan hjælpe of gorklre binomialmodel mm..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af AMelev

#0

EN som kan hjælpe of gorklre binomialmodel mm..

Hvad skulle der have stået?
                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af AMelev

a) X = Antal løg, der spirer. p = P(spirer) = 9/10 = 0.9. X ~ b(50,0.9) 

b) P(X = 42) Brug CAS.

c) H0: p = 0.9. Signifikansniveau 2½% til hver side.
Bestem den venstre kritiske værdi kv, som den største k-værdi, hvor P(X ≤ k) < 2½%.
Bestem tilsvarende den højre kritiske værdi kh, som den mindste k-værdi, hvor P(X ≥ k) < 2½%
Det kritiske område er {0,1,...., kv} samt {kh,....,50}. Hvis testresultatet på 42 ligger i det kritiske område, forkastes hypotesen - ellers accepteres den.


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.