Fysik

Kinematik

18. marts 2020 af Cecilie0908 - Niveau: B-niveau

Hjælp har problemer med hvordan jeg skal regne opgave 3


Svar #1
18. marts 2020 af Cecilie0908

Her er opgave 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af ringstedLC

Du er meget velkommen til at lægge alle delspørgsmålene til samme opgave i den samme tråd.

Løs ligningen: v(t) = 10 = - 3/8t + 20


Svar #3
18. marts 2020 af Cecilie0908

Hvordan løser jeg den ligning


Svar #4
18. marts 2020 af Cecilie0908

?


Svar #5
18. marts 2020 af Cecilie0908

Er det rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2020 af ringstedLC

Du har bestemt en funktion, der giver dig hastigheden som funktion af tiden.

Når tiden fra t0 = 0 til t1 skal bestemmes og du kender funktionsværdien af t1, er det da en rigtig måde at bestemme t1 på.


Svar #7
18. marts 2020 af Cecilie0908

Super så det tager 26.667 min for bil at tilbagelægge strækningen

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2020 af ringstedLC

Nej. Enheden for t er ikke min. Og tid opdeles ikke i tiendedele.


Svar #9
19. marts 2020 af Cecilie0908

Hvad er svaret så?

Svar #10
19. marts 2020 af Cecilie0908

Jeg får jo resultat 26.667

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. marts 2020 af ringstedLC

Enheden for t fremgår af opgavens oplysninger.

Din CAS er en regnemaskine, der regner i 10-talssystemet.

Den er indstillet til numerisk resultat m. 3 decimaler og "aner" ikke noget om, hvordan vi regner i tid. Det kan ikke være første gang, at du støder på dette "problem" efter snart to år på HTX.


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. marts 2020 af mathon

   26.7 s

         
    

  


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.