Matematik

Skal finde kilopris af toiletpapir

20. marts 2020 af Ineedhelp1234 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Har virkelig brug for hjælp!

Hvis 760 g toiletpapir koster 15 kr, hvad koster 1 kg så?

Kan ikke spørge min lærer, p.g.a. corona...


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af mathon

Beregn først hvad 1 g toiletpapir koster (uden at afrunde)

Beregn dernæst hvad 1000 g toiletpapir koster.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af ole222

15 kr = 760g

15/760 =0,0197 kr pr. gram

0,0197 * 1000 = 19,73kr


Skriv et svar til: Skal finde kilopris af toiletpapir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.