Matematik

variabel

22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har skulle lave opgaven dog er jeg ikke sikker på jeg har gjort det rigtigt... jeg har fået svaret til Y=10x+500 kan dette passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2020 af ringstedLC

Nej; det skal være en lineær funktion, men med den hældning (10) stiger mængden, når der trykkes.

Der ønskes sikkert en funktionsforskrift på formen:

f(x)=ax+b


Svar #2
22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet)

så det vel f(x)=500x+10? :))


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2020 af oppenede

Før du skriver et udtryk  Y=10x+500, så skal du vælge hvad x og Y betyder. Hvordan udtrykket skal se ud afhænger af hvad x og Y står for, så start med at vælge hvad de betegner.


Skriv et svar til: variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.