Matematik

Grønland FP9 problemregning.

23. marts 2020 af hubertt

Hej, jeg kunne godt bruge hjælp til 3 opgaver fordi jeg ved simpelthen ikke hvordan man laver dem. Og det er også trist uden en lærer her i corona tiden.

Det handler om opgave 6,2 6,4 og 6,5

Alle billederne er her fordi kan ikke uploade 3:

https://imgur.com/a/ZOyGLY3


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)

6.2

Brug Pythagoras

s2 = h2 + r2

6.4

1. cirkel: r = 0,5 cm

2. cirkel: r = 0,7 cm

3. cirkel: r = 0,9 cm

4. cirkel: r = 1,1 cm

6.5

Det første kryds er allerede indtegnet. Tegn de sidste tre krydser ud af linjen med 2,5 cm afstand imellem hver (brug eventuelt en passer). Tegn så de fire cirkler med de radiusser vi fandt før.


Svar #2
23. marts 2020 af hubertt

Mange tak! :D


Skriv et svar til: Grønland FP9 problemregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.