Matematik

aflevering

23. marts 2020 af Maria1306aabenraa - Niveau: C-niveau

Hej Allesammen. Er der en som kan hjælpe mig med denne opgave, da jeg ikke forstår noget som helst. Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2020 af peter lind

Hvad er problemet ?


Svar #3
23. marts 2020 af Maria1306aabenraa

Svar #2 Ved ikke hvordan jeg skal bestmme funktionerne 


Svar #4
23. marts 2020 af Maria1306aabenraa


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)

1. g(f(x)) = g(4x2) = √[4x2] - 3 = 2x - 3

2. (f*g)(x) = f(x) * g(x) = 4x2(√x - 3)

3. (g - f)(x) = g(x) - f(x) = √x - 3 - 4x2


Skriv et svar til: aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.