Fysik

Ti-nspire og regrission

23. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Søger hjælp til hvordan man udfører en eksponentialregression med eulers funktion I(x)=I0 .e^(-mx). Og hvordan man laver eksponentialregression med forskriften I(x)=I0 (1/2)^(x/x_0,5). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af peter lind

Søg på google enten inspire regression eller regression inspire


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2020 af mathon

Almindelig eksponentiel regression
                                                              \small y=b\cdot a^x

og
                                                              \small a=e^{-m}

                                                              \small m=-\ln(a)


Skriv et svar til: Ti-nspire og regrission

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.