Fysik

atomfysik

23. marts 2020 af fridalun - Niveau: B-niveau

Hej

jeg forstår ikke nogen af disse opgaver

er der nogen som kan forklare mig hvad jeg skal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2020 af peter lind

a) energi = effekt*tid

b)masse =rumfang*massefylde  rumfang = d2*lagtykkelse/4  hvor d er diameteren


Svar #3
23. marts 2020 af fridalun

hvad  med  c?


Svar #4
23. marts 2020 af fridalun

desuden fik jeg a) til 2,5 *10^4 J/s  * 33μs = 825000.0 J 

facit siger 0.83 J?


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \mu &= 10^{\,-6} \end{align*}


Svar #6
23. marts 2020 af fridalun

kan jeg  godt få b) uddybet, forstår ikke forklaringen ovenpå. Er det en specifik formel du bruger, hvis ja hvilken?


Svar #7
23. marts 2020 af fridalun

:( ?


Brugbart svar (1)

Svar #8
23. marts 2020 af ringstedLC

#6: Der mangler et π i #2. Det opvarmede rumfang er en cylinder:

\begin{align*} R_{Cyl.} &= \pi\,r^2\,h \\ &= \pi\,\left ( \frac{d}{2}\right )^2\,h \\ &= \pi\,\frac{d^{\,2}\,h}{4} \end{align*}


Svar #9
24. marts 2020 af fridalun


Svar #10
24. marts 2020 af fridalun

Jeg har også brug for hjælp til b og c, som er vedhæftet til denne kommentar

forstår dem ikke rigtig, hvis nogen kan forklare hvad jeg skal?

Vedhæftet fil:6.4 fysik.png

Svar #11
24. marts 2020 af fridalun

.


Brugbart svar (0)

Svar #12
24. marts 2020 af ringstedLC

#10: Du laver en ny tråd med den nye opgave, så vi kun har en opgave pr. tråd.


Skriv et svar til: atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.