Matematik
y-x^2=0
25. marts 2020 af
marquardp
-
Niveau: B-niveau
Vi læser lige nu om Leipniz og nu skal vi prøve ah beregne hvordan han beregnede tangenthældninger for kurven bestemt ved y-x^2=0
Vi skal altså bestemme dy/dx
Vi skal forklare hvilke regler som der bliver brugt på hver linje.
Jeg forstår ikke hvorfor at når d ganges ind i parentesen får vi (xdx+xdx)
Vi skal altså bestemme dy/dx
Vi skal forklare hvilke regler som der bliver brugt på hver linje.
Jeg forstår ikke hvorfor at når d ganges ind i parentesen får vi (xdx+xdx)
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)
#0
Fordi man "ganger ind" i parentesen ved at gange med samtlige led.
Skriv et svar til: y-x^2=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
