Matematik

Overfladearel

26. marts 2020 af coronanana - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan hjælpe med at beregne overfladearealet af disse figurer?

Vedhæftet fil: Udklip305.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af mathon

For fire dage siden blev du bedt om at vise, hvad du selv har beregnet.

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1946052


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2020 af hfstuderende3

Hvad har du selv beregnet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllllll}\textup{cylinder:} & O_{cyl}=2 \cdot \pi \cdot 8^2+12 \cdot 2\pi \cdot 8\\\\ \textup{pyramiden:}& O_{pyr}=4\cdot \frac{1}{2}\cdot h_s \cdot 6+6^2&\textup{hvor }h_s=\sqrt{7.5^2+3^2} \end{array}


Skriv et svar til: Overfladearel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.